Missie


Wie ben ik ?

Gwen (°1973) is de oprichtster van de praktijk “Love Therapy for animals”. Ze is van opleiding kinesiste en heeft meer dan 10 jaar ervaring met het behandelen van honden. Ze is voedingsexpert, gedragstherapeut, bachbloesemtherapeut, gediplomeerd acupresuur beoefenaar en Trust Technique practioner.

Het gaat over stil genoeg zijn zodat je echt naar elkaar kan luisteren en elkaar kan voelen”

Het is mijn missie om :

Met heel mijn hart te luisteren naar de natuurlijke behoeften (veiligheid, beweging, begeleiding, voeding, aandacht, spel, uitdaging, partnerschap …. ) van je dier.

Je trouwste vriend weer in verbinding te brengen met zichzelf en met jou.

Te werken vanuit een holistische visie waarbij ik kijk naar je dier in zijn geheel. Een klacht staat bijna nooit op zichzelf en de oorzaak zit vaak ergens anders dan je denkt. Ik zie naar wat er buiten de klacht nog meer speelt in het lichaam en leven van je hond. Verder observeer ik wat de relatie is tussen gedragsmatige, fysieke en emotionele klachten en op basis daarvan stel ik een behandelplan samen op basis van vier pijlers.

Via voeding, bachbloesemstherapie, acupressuur en de Trust Technique met veel rust, vakkennis, ervaring, liefde en vertrouwen te zorgen voor een gedragsmatig, fysiek, mentaal en emotioneel herstel.