Bachbloesemtherapie


Emoties zoals angst, onzekerheid, woede of moedeloosheid die al jaren vastzaten, vallen als een schil af bij het gebruik van Bachbloesems”

Ik vind het samenstellen van Bachremedies een erg mooi proces. Het helpt dieren hun balans terug te vinden. De resultaten zijn echt verbluffend. Emoties zoals angst, onzekerheid, woede of moedeloosheid die al jaren vastzaten, vallen als een soort schil af. Het is een heel zachte vorm van therapie. Bij een chronisch probleem is het erg belangrijk dat de klacht laagje per laagje wordt opgelost.

Alle emoties die mee aan de oorzaak liggen van ziekte kunnen met de Bachbloesemremedies worden behandeld en bestreden. Bachbloesems kunnen gebruikt en toegepast worden door iedereen. Ze zijn veilig te gebruiken voor baby’s, kinderen, volwassenen… en dieren.

De geschiedenis van Bachbloesems in een notendop

Edward Bach werd op jonge leeftijd arts en kreeg een bloeiende praktijk. Toch was hij niet helemaal tevreden met wat hij deed. Hij vond dat ziekte best bestreden werd door de oorzaak aan te pakken, niet enkel door symptoombestrijdend te werken (met bvb medicatie). Hij ontdekte dat de gemoedstoestand van mens en dier een belangrijke rol speelt in het ontstaan van ziekte. Zijn levenswerk werd zijn zoektocht naar een remedie om die gemoedstoestand te verbeteren waardoor ziekte voorkomen zou worden. Hij verliet zijn praktijk en ging terug naar de natuur.

Mr. Bach bezat een bijzondere eigenschap. Door zijn fijnbesnaardheid kon hij de taal of de eigenschap van een bloeiende plant begrijpen, door er zijn hand boven te houden. Zo ontwikkelde hij 38 remedies, die inwerken op alle gemoedstoestanden waar een mens of een dier zich in kan bevinden.

Onze werkwijze

Als je hebt besloten om een Bachremedie te laten samenstellen neem je best contact met ons op. Je geeft aan in een consult (dit kan kan ook telefonisch of via email)  waarvoor je precies een remedie nodig hebt en ik zal aan de hand van je wensen en waar je naar toe wil met het gedrag of de emotionele toestand van je die, een individuele remedie samen stellen.
Indien gewenst kan ik de bloesems per post versturen naar je adres. Ik werk met alcoholvrije Bachbloesems speciaal voor alle gezelschapsdieren.

http---talk-to-me.nl-images-praktijk-image-bachbloesem